Home  »  Vragen & Reacties

Vragen bij het verwijderen van vlekken?

De vlekkengids heeft de afgelopen tijd veel mensen geholpen met het verwijderen van de meest hardnekkige vlekken van verschillende ondergronden zoals, de huid, textiel (zoals linnen, katoen, ongekleurde – en gekleurde textielstoffen, wol en zijde), tapijt, behang, deuren, ramen, hout, gladde oppervlakken, leer, steen, geverfde muren, vloeren, metaal, glas, porselein, parket en linoleum.

Niet iedereen was meteen overtuigd van de kwaliteit van de oplossingen die beschreven staat in de vlekkengids. Verschilllende mensen hebben voor de aankoop van de vlekkengids advies gevraagd over hoe zij bepaalde hardnekkige vlekken moesten aanpakken. Hieronder is een overzicht te zien van verschillen vragen m.b.t. het verwijderen van vlekken.

vraag 1 vraag 2 vraag 3 vraag 4

De tips en oplossingsmethode beschreven in de vlekkengids hebben deze mensen geholpen bij het verwijderen van hun hardnekkige vlekken. Deze mensen hebben ervaren hoe de vlekkengids werkt en hoe doeltreffend de oplossingsmethode zijn.

Ondanks dat deze mensen een oplossing hebben gekregen voor het verwijderen van hun vlek, heeft het overgrote deel toch de vlekkengids aangeschaft, om voor toekomstige vlekken altijd een doeltreffende oplossing te hebben.


Reacties

15-01-2008
Afzender: Coen

Bedankt Roderick!
Ik heb jouw vlekkengids gedownload - ik moet eerlijk zeggen wel een hoop informatie (maar ja, beter teveel dan te weinig :)) - maar het is me wel gelukt om mijn zweetvlekken te verwijderen.

04-02-2008
Afzender: Danielle

Als moeder zijnde, weet ik hoe lastig bloedvlekken te verwijderen zijn. Dan hebben ze weer gevoetbald op het schoolplein of dan weer met de fiets gevallen.Nu dat ik jouw vlekkengids heb, gaan deze vlekken er zo weeruit. En niet alleen bloedvlekken, voor veel ander vlekken staan er super oplossingen in deze gids. Echt heel fijn om zo’n uitgebreide gids altijd bij de hand te hebben!

27-02-2008
Afzender: Miloe

Toen mijn beste en fijnste jurkje onder de vlekken zat van een alcohol drankje met te veel kleurstoffen, dacht ik dat ik mijn jurkje in de prullenbak kon gooien. Maar mijn vriendin vertelde mij over de vlekkengids. Hierin stond een oplossing voor vlekken die door alcohol veroorzaakt zijn. En hoe raar sommige oplossingen lijken, ze werken!!! Mijn jurkje is vlek vrij en nu met de vlekkengids naast mijn wasmachine kan ik elke vlek aan. Geweldig!

15-04-2008
Afzender: Bart

Super bedankt! Had ernstige waterkringen in mijn houten tafel en dacht deze nooit meer mooi te krijgen. Maar met jouw oplossingen zijn ze geheel verdwenen.

18-04-2008
Afzender: Inge

Ik had een moeilijk vlek met watervastestift. Gelukkig is deze met jouw oplossing geheel verdwenen.

03-05-2008
Afzender: Veronique

Ik had balpen vlekken in mijn shirt en had al meerder pogingen gedaan om deze vlekken te verwijderen. Dankzij jouw methode zijn die rot vlekken gelukkig geheel verdwenen. Ik had trouwens niet verwacht dat de oplossing zo simpel zou zijn.

25-05-2008
Afzender: Jose

Ik had inkt op mijn handen gekregen, maar mijn handen kunnen niet goed tegen aggresieve schuur- middelen. Jouw oplossing werkte prima, zonder mijn handen aan te tasten.

29-05-2008
Afzender: Ingrid

Dankjewel dat je mij een oplossing gegeven hebt om watervaste stift van mijn hek af te krijgen. Omdat deze tip zo goed werkte heb ik toch maar je vlekkengids gekocht.

08-06-2008
Afzender: Annemarie

Ik wist niet zo goed de oorzaak van de vlek, maar dankzij jou oplossing om vlekken uit tapijt te verwijderen is de vlek geheel verdwenen.


Download de vlekkengids

Wacht niet langer en haal de vlekkengids vandaag nog in huis. Tijdelijk is de vlekkengids in prijs verlaagd van de adviesprijs van € 14,95,- voor slechts € 9,95. Daarnaast krijg je voor de prijs van slechts € 9,95 niet alleen de vlekkengids (Deel 1), maar profiteer je ook van de bonusaanbieding en ontvang je de vlekkengids (Deel 2) ter waarde van € 6,95,- er geheel gratis bij!

Bestel de vlekkengids dus vandaag nog en bespaar € 11,95 op je aankoop!

vlekkengids deel 1 vlekkengids deel 2

Opmerking: De vlekkengids is een digitaal product en wordt in PDF vorm geleverd. Een PDF open je met Adobe Reader (een gratis en veilig programma dat op de meeste PC's standaard vanuit de fabriek is geinstalleerd). Heb je geen Adobe Reader klik hier dan om het programma gratis te downloaden.


Copyright

COPYRIGHT © Dit product is auteursrechtelijk beschermd. Houdt er rekening mee dat als dit product gekopieerd of gereproduceerd wordt, je een strafbaar feit pleegt. Elk kopie bevat uniek gecodeerde informatie die de initiële koper identificeert. Deze informatie zal gebruikt wordt worden tijdens gerechtelijke stappen die voortvloeien uit het schenden van de auteursrechten.


Nederlands Nederlands   Engels Engels   Duits Duits